bakfizz

Art we love!

schilderijen

Wij houden van kunst! En Egbert maakt wat wij leuk vinden.

Egbert werkt onder de naam ‘Egbert.EGD‘, ‘Egberts Grafische Decoraties’. Hij heeft een heel duidelijke stijl en hij maakt bijzondere schilderijen, ook in opdracht. Geef hem een onderwerp en hij maakt een schilderij naar jouw wens. Zo hangt er in mijn huis een prachtig doek waarop Egbert de skylines van Deventer en Amsterdam gecombineerd heeft, als verwijzing naar de steden waar mijn vriend en ik vandaan komen.skyline

Egbert maakt niet alleen schilderijen, maar hij is ook grafisch vormgever. Daarnaast beheert hij websites en ondersteunt hij bedrijven bij hun marketingactiviteiten.

Ik ben dan wel tekstschrijver en het is een cliché, maar soms zeggen beelden inderdaad meer dan deze 117 woorden. Bekijk hier een filmpje over de inspiratie en de werkwijze van deze creatieve ondernemer en bekijk hier een bijzonder project van Egbert!

PS Egbert geeft ook workshops in het maken van schilderijen. Weet je al of je er zelf één gaat maken of dat je hem de opdracht geeft voor een schilderij?

Door Jasmijn de Graaf – Tekstbureau Aap Noot Jas

Advertenties
Dit bericht is geschreven door aapnootjas en gepubliceerd op januari 16, 2013 om 4:31 pm. Het is in de categorie Kunst en getagd als , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

3 gedachten over “Art we love!

  1. Bedankt voor die leuke stukje over mijn werkzaamheden!

  2. Reblogged this on Blog.EGD and commented:
    Blog Bakfizz over Egbert.EGD

  3. http://www.egbertegd.nl – Van 30 juli tot 10 september 2012 exposeert kunstenaar en grafisch vormgever Egbert.EGD een aantal 9-luiken in Filmhuis De Keizer in Deventer. Egbert.EGD is één van de kunstenaars die hier een vaste expositie heeft. Twee van zijn schilderijen, waaronder een 9-luik van Woody Allen, hangen al twee jaar boven de trap van het filmhuis en hij heeft hier al eens geëxposeerd met twee andere kunstenaars. Zijn solo-expositie met schilderijen van filmhelden was hier ook te vinden en de #Minidocu.EGD over Egbert.EGD ging in dit filmhuis in première. Tijdens zijn tweede solo-expositie laat Egbert.EGD een selectie zien van de 9-luiken die hij gemaakt heeft, waaronder schilderijen van James Dean en Bob Marley.Kijk voor meer informatie over Egbert.EGD op http://www.egbertegd.nl en kijk op http://www.filmhuisdekeizer.nl voor meer informatie over Filmhuis De Keizer.Over Egbert.EGDNa zijn opleidingen aan het Cibap in Zwolle en de Hogere Hotelschool in Apeldoorn, besloot Egbert zich in 2010 te richten op het maken van Grafische Decoraties onder de naam Egbert.EGD. Hij haalt zijn inspiratie uit street art en pop art en hij maakt gebruikt van uiteenlopende materialen, zoals LP’s, bloemen, spuitbussen en nagellak. Egbert maakt veel vrij werk, maar werkt ook in opdracht. Ook houdt hij zich bezig met het ontwerpen van huisstijlen, gelegenheidsdrukwerk, internetmarketing en ondersteunende marketing en geeft hij workshops en kinderfeestjes in het maken van schilderijen.

Iets toe te voegen aan onze post? Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s